Založ si blog

Virtuálny sex, virtuálna nevera – virtuálne NIČ?

Som virtuálu za veľa vďačná. Odhalil mi veci, o ktorých som dovtedy nemala ani šajn. A ukázal mi, aké dôležité sú medziľudské vzťahy.  Dokonca ma prinútil, aby som aspoň sem-tam, na pol očka sledovala to, čo ma dovtedy nebavilo: politiku. Dôkladne mi odhalil sociálne pomery na Slovensku. Priniesol mi spriaznené duše, s ktorými sa už zopár rôčkom poznám a s niektorými sa aj osobne stretávam.

Odhalil mi aj témy, ktoré boli pre mňa dovtedy celkom neznáme. Také biele miesta na mape mojej vlastnej sexuality.

Virtuálny sex.

Keď som sa s ním prvý krat stretla, netušila som, aký vie byť krásny – a zradný zároveň. Zamilovala som sa do sladkých písmeniek. Prežívala som vzrušenie, túžbu aj nehu.  Bolo to pre mňa naozajstné a vášnivé –  až kým som neprišla na to, že to vážne prežívam a beriem iba ja. Na druhej strane to bol len experiment, skúšaný na viacerých ženách. Vtedy mi doplo, že pre niečo také nie som stvorená.  Veď virtuálny sex nebol ničím iným, než zrkadlom túžob neznámeho bez mena a bez tváre.

Cítila som sa oklamaná

Cítila som, že klamem aj ja.

A zistila som, že virtuálna nevera bolí rovnako ako tá reálna. Pretože moje srdce istý čas patrilo inde, než malo patriť.  Vyriešilo sa to jednoucho. Reálnym sexom, ktorý mi prinášalo moje reálne partnerstvo. Proste som prišla na to, že virtuálny sex nepotrebujem. A tobôž už nie virtuálnu neveru. Je z nich vlastne len veľké virtuálne NIČ. Prežívam svoje sexuálne fantázie v náruči muža, s ktorým zdieľam spoločné lôžko.  Sú naše a nedelíme sa o ne.

Mám tu, medzi vami, veľa priateľov, ktorých si vážim, mám rada ich písmenká, smejem sa pri nich, alebo sa zamyslím nad nimi.

K tým, čo mi ponúkli virtuálny sex, mám malú prosbu: nekazte to. Mám proti tomuto druhu nevery vypestovanú imunitu. Moje telo má všetko, čo potrebuje, doma. Moja duša je však otvorená pre kohokoľvek, kto sa chce stať mojim blízkym priateľom. Toho potrebujem ako soľ. Veď aj ja mám chvíle, keď sa mi žiada oprieť sa o priateľovo rameno, cítiť priateľské objatie – a mať pri sebe ucho, ktorému budem môcť zveriť svoje tajomstvá.

To je všetko, čo chcem od virtuálu.

Vianočná báseň

22.12.2023

December si zas Na perie z dažďa privyká. Boh ukryl svoje srdce Do medovníka. A čas je múdry blázon, Čo zobral všetkým kráľom Koruny. Polnočná omša Brnká na struny. Náhle sa vystrie vesmír, Dažďom spútany A siaha do hviezd Roztrasenými prstami. Že vraj som vaše, Teší sa dieťa, Čo v jasliach zohrievajú Kravičky. Anjel ho prikryl, Koledou, tónom z pesničky. Tak [...]

Ne/STRETNUTIE

07.04.2023

„Pútnička, kam si zmizla?“ „Nepoviem. Odišla som.“ „Prečo?“ „Nechce sa mi tu už byť s vami. Som unavená.“ „Z čoho…“ „Z vás… Ako míňate slová. Ste ako Maruškin otec. Nemajú pre vás cenu.

Dievčatko a zápalka

14.03.2023

„Už si rozkvitla?“ „Ano.“ „Trvalo Ti to dlho. Veľmi dlho.“ „Ja viem.“ „Prečo?“ „Na začiatku bola samá neláska. Toľko nelásky, že sa mi z toho krútila hlava. Uletela som z toľkého točenia.“

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

rozpravkarka2

Tak som sa vrátila... O trochu smutnejšia. Pretože zo sveta sa stratila rozprávka o troch grošoch. Mám pocit, že ju musím znovu nájsť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 370
Celková čítanosť: 1329367x
Priemerná čítanosť článkov: 3593x

Autor blogu