Založ si blog

Posolstvo z vesmíru: sme medzi vami. A raz tu aj tak všetci vykapete!

No, vieme, vieme, keby sa vám, biednym pozemšťanom, ktosi z nás prihovoril vašim vlastným jazykom, tak by ste možno vykapali hneď. Od ľaku. A možno ani nie. Považovali by ste to za virtuálny trik. Tak sa tvárime, že tu nie sme. Že vám nerozumieme a  ani nevieme rozprávať vašou rečou.

Máme svoje metódy, ako pred vami utajiť, že sme už tu.  Aj keď sú dáke pokusy, ktoré by mohli na našu prítomnosť upozorniť. Napríklad všetky tie aférky  okolo UFO. Alebo kadejaké veštice. Povedzme baba Vanga. Tá z Bulharska, čo predpovedala na začiatok tohtoročného novembra tretiu svetovú. Že vraj ju začnú Kórejci. Kdeže, omyl, vážené ľudstvo. Začali sme ju my. Nasťahovali sme sa k vám. A vy ani neviete, že sme denne s vami, pri vás, okolo vás, pod vami, nad vami, kde len chcete. Mohli by sme síce zostať neviditeľní, ale pri osídľovaní vašej planéty sme museli vziať na seba pozemskú podobu. Tak sme vzali tú, ktorú najviac neznášate a ktorej sa najviac bojíte. Chystáte na nás kadejaké pasce a otravy. To je genocída, vážení, a my vám to jedného dňa splatíme!

Aby ste vedeli, ak neviete!

A mali by ste vedieť.

Veď baba Vanga vám to jasne vyprorokovala:  o dvesto rokov plus niečo vám naši starejší z materskej galaxie Venturion(Wš4P)kloviak pošlú na Zem vesmírne bacily! Také naozajstné, nie tieto vaše pozemské bacilôčky, aké máte teraz. Baktérie, ako sa patrí. Zahryznú sa do vás a ham, ham, všetkých vás tu postupne spapajú.

Taq!

Už sa na to tešíme. Len škoda, že to bude až o 245 rokov. Ale dovtedy sa rozmnožíme, naklonujeme sa , aby nás bolo dosť pre celú planétu. Veď budeme mať ešte  ďalších 1 790 rokov, kým zanikne. Ach jaj, tá baba Vanga! Mohla vyprorokovať aj kratšiu dobu do zániku Zeme. Nie sme zvyknutí čakať až tak dlho.

Ale vyčkáme, vyčkáme! A až sa tak stane a vaša milá planétka spraví pif, paf, puf, posadáme si na jej úlomky a odletíme do vesmíru. Tam si nájdeme inú milú planétku. Možno, že nebude modrá, ale zelená. Nevadí. Prispôsobime sa.

Len mi robí starosti ten dlhý let. Kto vie, ako dlho bude trvať. Možno 657 svetelných rokov. A čo sa dá za taký dlhý čas robiť? Nič, len lúštiť záhady a rébusy. Napríklad, čo s takou reinkarnáciou. Keď umrieme a znovu ožijeme, čo sa z nás stane – ľudia? Alebo príšerky s magnetickými anténkami? A kde sa to z nás stane? Tak vidíte, máme sa na čo tešiť. Naša budúcnosť nám prinesie svetlé zajtrajšky. Je vlastne úplne fuk, kde to bude, hlavná vec, že bude.  A vy si robte čo len chcete. Veď podľa baby Vangy ste aj tak celkom odpísaní. Čaká vás život pod vodou. Tam budú vaše kolónie. My sa pekne krásne rozvalíme na suchom,  vo vašich postieľkach, pred vašimi televízormi, sadneme si ku vašim počítačom a budeme tu miesto vás flirtovať, blogovať, fejsbúkovať a otravovať. S otravovaním máme prax. Veď celé pokolenie ľudstva nám už nasypalo kadejaké otravy. No my sme ešte stále tu.

Tu. Tu. Tu.

Vaši nezničiteľní  medziplanetárnici, alias potkany.

 

potkan

Vianočná báseň

22.12.2023

December si zas Na perie z dažďa privyká. Boh ukryl svoje srdce Do medovníka. A čas je múdry blázon, Čo zobral všetkým kráľom Koruny. Polnočná omša Brnká na struny. Náhle sa vystrie vesmír, Dažďom spútany A siaha do hviezd Roztrasenými prstami. Že vraj som vaše, Teší sa dieťa, Čo v jasliach zohrievajú Kravičky. Anjel ho prikryl, Koledou, tónom z pesničky. Tak [...]

Ne/STRETNUTIE

07.04.2023

„Pútnička, kam si zmizla?“ „Nepoviem. Odišla som.“ „Prečo?“ „Nechce sa mi tu už byť s vami. Som unavená.“ „Z čoho…“ „Z vás… Ako míňate slová. Ste ako Maruškin otec. Nemajú pre vás cenu.

Dievčatko a zápalka

14.03.2023

„Už si rozkvitla?“ „Ano.“ „Trvalo Ti to dlho. Veľmi dlho.“ „Ja viem.“ „Prečo?“ „Na začiatku bola samá neláska. Toľko nelásky, že sa mi z toho krútila hlava. Uletela som z toľkého točenia.“

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

rozpravkarka2

Tak som sa vrátila... O trochu smutnejšia. Pretože zo sveta sa stratila rozprávka o troch grošoch. Mám pocit, že ju musím znovu nájsť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 370
Celková čítanosť: 1334793x
Priemerná čítanosť článkov: 3608x

Autor blogu